RYHMÄT 

Espoo Bike Clubin ryhmät on jaettu suuntaa antavasti iän mukaan. Kaikissa ryhmissä harjoitellaan pyörän käsittelytaitojen lisäksi ajotekniikkaa: kaarre-ajo, ajolinjat, manuaalit ja hyppääminen. Lisäksi harjoitellaan porttilähtöjä ja ryhmässä ajamista.

 

Valmennuksen tavoitteena on antaa hyvät valmiudet myös kilpailemiseen.

 

Kisa/Harraste 1  TÄYNNÄ

2012+

Tiistaisin ja torstaisin klo 19.00-19.55 

 

Kisa/Harraste 2

2013-2014

Tiistaisin ja torstaisin 18.00-18.55

 

Kisa/Harraste 3

2015-2018

Tiistaisin ja torstaisin 17.00-17.55

 

Kaikki harjoitukset pidetään Matinkylän bmx radalla. 

 

Valmentajana toimii Antti Laakkonen, joka on Espoo Bike Clubin ja Bmx Helsingin päävalmentaja. Antti on moninkertainen bmx racing suomenmestari ja hän kilpailee kansainvälisellä tasolla Team TVE Sport tallissa valmentamisen ohella.

 

Toinen valmentajamme on toista ohjaaja kauttaan aloittava Oskari Känsälä, joka on kokenut bmx racing kisakuski ja kansainvälisen tason alamäkipyöräily ajaja.

 

Ryhmään ilmoittautuminen alkaa jäsenhakemuksen lähettämisellä (kohdassa jäsenyys). Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse espoobikeclub@outlook.com

 

Harjoitusryhmien hinnat 2024

 

Bmx Racing – Aloittelijan opas

Jere K 10
Espoo Bike Clubin ryhmät valmentavat myös kisaamiseen. Kuva J. Keskiaho
KILPAILURYHMÄT 

Espoo Bike Clubilla ja Bmx Helsingillä on yhteiset kilpailevat ryhmät.

 

Bmx Helsingin alla harjoittelee kolme kisaavaa ryhmää, Kisa 1, Kisa 2 ja Kisa KV. Kaikkiin kolmeen ryhmään voivat osallistua myös Espoo Bike Clubin jäsenet.

 

Kisa 1 ja 2 ryhmissä on kokeneita kisakuskeja ja myös kisaamista aloittelevia kuljettajia. Ryhmissä harjoitellaan ajamaan kilpailuja muistuttavissa tilanteissa; ajetaan enemmän full lappeja, on enemmän ryhmässä ajoa ja porttilähtöjen opettelua. Kisa KV ryhmä on vauhdiltaan ja taidoiltaan kehittyneille kuskeille, jotka kilpailevat myös kansainvälisellä tasolla.

 

Kisa 1 ja 2 ryhmien vastuuvalmentaja on kokenut kansainvälisen tason kuljettaja Pyry Kurkela. Hänen ohjaajaparinsa on ensimmäisen ohjaajakautensa aloittava kisakuski Kaapo Kurkela. Antti Laakkonen valmentaa Kisa KV ryhmää.

 

Kisa 1

2013+

Kivikko, tiistaisin ja torstaisin klo 18.30-20

Kivikko tai Tuusula, sunnuntaisin klo 10.00-11.30

 

Kisa 2

2014-2016

Kivikko, tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30

 

Lisätiedot

www.bmxhelsinki.net

Kisatilanteessa hyvästä porttilähdöstä on paljon hyötyä. Kuva A. Korhola